Tyxo.bg counter
Мултифункционален уред за почистване на пори с вакуум

Мултифункционален уред за почистване на пори с вакуум

Код на продукта :eq200
Наличност :В наличност
Цена : 54,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

Мултифункционален уред за почистване на пори с вакуум

Вакуумната функция почиства замърсените пори чрез изсмукване и увеличава циркулацията на кръвта в кожата. Помага за премахване на порите, черни точки, бръчките на лицето и поддържа кожата чиста, гладка и подмладена.
Мултифункционалният уред за почистване на пори с вакуум е с 4 приставки които предлагат различни функции и по-дълбоко почистване на кожата на лицето.
Има 3 нива на регулируемо засмукване, което прави уредът подходящ за различна кожа.

Функции на различните приставки:

  1. Диамантена глава: С над 100 хиляди натурални минерални микрокристални частици и висока абсорбция, тя може да търка и ексфолира мъртвата кожа и да я изсмуче, за да възстанови кожата и да премахне бръчките и акнето, без да причинява болка на кожата.
  2. Голяма кръгла глава: При силно засмукване, тя може да премахне черните точки ефективно, като стимулира кръвообращението и лимфната циркулация, като оставя кожата отново подмладена. 
  3. Малка кръгла глава: Смукателната система е слаба и се използва за отстраняване на черните точки в чувствителните зони.
  4. Глава за овални дупки: Заздравява кожата, премахва фините бръчки, увеличава еластичността на кожата. Подходящ за ъгъла но окото, на устата и други области, където  има фини линии, за да се предотврати нарастването на бръчките.
  5.  USB зареждане, лесно, безопасно и удобно за използване.

Метод на инсталиране:
Отстранете главите по посока на часовниковата стрелка и извадете филтъра с гъба. Заменете стария гъбен филтър с нов и също така можете да смените със силициевия пръстен. След като завършите смяната на гъбата, филтрирайте я и я поставете я в инструмента. Инсталирайте козметичната глава чрез завъртане.

Метод на работа:
Мултифункционалният уред за почистване на лице с вакуум има 3 режима на работа. Натискането на бутона е за превключване е работен режим. Синята светлина мига веднъж за първо ниво и отново натиснете бутона за второ ниво. Ако червеният индикатор мига по време на работа, това означава, че батерията е паднала. Ччервената светлина също се показва, когато я зареждате. При пълно зареждане ще светне зелената светлина. Натиснете 4 пъти за изключване.
Пакетът включва:
1 x Основно устройство
1 x Голяма кръгла глава
1 x малка кръгла глава
1 x Овална глава
1 x диамантена глава
3 х гъби
4 х силициеви пръстени
1 x USB кабел за зареждане
1 x ръководдство

ABS материалът е екологичен, безопасен, нетоксичен и безвредни за кожата Ви.
Входно напрежение: DC 5V
Капацитет на батерията: 850mAh
Изсмукване на моторчето: ≤ 53 Kpa

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           ДобърФейсБук Коментари ()